Meer conversie op jouw website

conversie-verhogen

Je kunt wel geld investeren in online adverteren zoals Google Adwords en SEA. Alleen als potentiële klanten naar je website doorklikken en je websiteteksten zijn niet sterk, dan klikken ze zo weer weg! Dan heb je wel meer traffic naar je website, maar niet per se meer verkopen. Dat is zonde van je investering.

Wat als je voor € 25 ex. btw een analyse kunt krijgen van je websiteteksten? Een kleine investering wat je snel weer terugverdient. Ik leg je teksten onder een vergrootglas en geef je concrete tips over jouw online teksten.

Zijn je teksten commercieel en krachtig? Leest de klant gelijk wat je doet? Kan de klant snel tot actie overgaan? Is de tekst helder, to-the-point en klantgericht? Herkent de klant zich erin? Past het bij je bedrijf? Zijn het sterke titels? Hoe zit het met de lengte van de tekst? Zinsbouw? Spellng? SEO? Zo kan ik nog wel even doorgaan.

Dus wil je een frisse blik op je website? Sterke webteksten? Een hogere conversie? Een professionele uitstraling? Neem dan contact op en begin jouw 2017 zakelijk sterk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Open chat